Gardening website

Meer weten

Over ons

Over Hoveniersbedrijf-website.nl

Normaliter komt hier natuurlijk een leuke beschrijving van jouw hoveniersbedrijf. Maar voor nu vertellen we even wat meer over dit concept!

Het viel ons op dat veel hoveniersbedrijven geen of geen aantrekkelijke website hebben. Logisch, ze zijn vaak druk met hetgene waar ze goed in zijn; namelijk mooie tuinen ontwerpen en aanleggen! Toch wil je online ook graag een mooie indruk achterlaten van jouw kwaliteiten en werkzaamheden. 

Dus wij draaien het om! Internetbureau Nextstep Design kan voor jou een kant en klare en kwalitatieve hovenierswebsite opleveren zonder dat jij er werk van hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanleveren van je logo, projectfotos en je informatie. Wij realiseren dan eenzelfde website als deze en ontzorgen jou in het gehele proces. Dit bespaart dus veel tijd en hoge kosten waardoor jij kunt profiteren van een mooie hovenierswebsite.

Neem contact met ons op voor een snoei scherpe aanbieding!

Omdat we het wel een beetje exclusief willen houden, kunnen slechts een beperkt aantal hoveniers gebruik maken van dit aanbod. 

Profiteer dus snel!

Daarnaast kunnen wij ook de hosting verzorgen voor slechts €12,50 per maand (all-in). Op die manier heb je 1 aanspreekpunt voor al je website zaken. 
Uiteraard zijn aanvullende wensen mogelijk in overleg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hoveniersbedrijf-website.nl

is een initiatief van:

Next Step Design | Web design & Online marketing 
info@nextstep-design.nl
Tel: 06 – 14 15 59 14
http://www.nextstep-design.nl